Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι Τούρκοι
Ως το Σούνιο έφθασε την Τετάρτη μια τουρκική κορβέτα, ενώ τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη πέταξαν πάνω από το κεντρικό Αιγαίο.

Η κορβέτα Μπαϊγκάζ, σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, εξερχόμενη από το λιμάνι της Σμύρνης, εισήλθε στις 8 το βράδυ της Τετάρτης σε Ελληνικά Xωρικά Ύδατα μεταξύ Εύβοιας και Άνδρου.

Στη συνέχεια κινήθηκε μεταξύ Κέας και Κύθνου, συνέχισε δυτικά Μήλου, ακολούθησε ανατολική πορεία μεταξύ Σαντορίνης και Ίου και εξήλθε από τα χωρικά ύδατα τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Πλοία και μέσα του Πολεμικού Ναυτικού παρακολουθούσαν το τουρκικό σκάφος, καθόλη τη διάρκεια του πλου του.
Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί το υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο αναμένεται να προβεί σε διαβήματα

Η καταπληκτικη εξωτερικη πολιτικη που διεξαγη η χωρα μας εδω και πολλα χρονια,εχει οδηγησει την τουρκια να κανει οτι γουσταρη στο αιγαιο,να μπαινει στα χωρικα υδατα τα δικα μας,να εκτελει ασκησης οπου θελει και οπως θελει,να σουλατσαρι ανετη με τα καραβια της μεχρι το σουνιο,σε λιγο θα εμφανιστουν στο μικρολιμανο και εμεις θα προβουμε σε διαβημα γιατι δεν κατεβηκαν για καφε και φαι στα καταπληκτικα μαγαζια που διαθετη το λιμανακι!! Η σημασια της ειδησεις ειναι,οτι μας εχουν γραμμενους τελειος,δεν μας υπολογιζουν,και για αυτο φταινε ολες οι κυβερνησης που εχουν φερει την χωρα σε αυτο το σημειο της απαξιωσης,και το φταιξιμο πεφτει ειδικα σε ολους αυτους τους φωστηρες,τους γκουρου της πολιτικης,που για να εξυπερετησουν τα ξενα συμφερωντα,εσπρωξαν και συνεχιζουν να σπρωχνουν την χωρα στα χερια αυτον που την υποβουλευονται,ητε ειναι οικονομικη η στρατιοτικη κατοχη,και μην μας φαινεται τραβηγμενο το στρατιοτικη κατοχη,γιατι κανεις δεν ξερει τι γινεται στο μελλον με το χαλι που εχει η ελλαδα,και ουτε η τουρκια εγινε πιο πολιτισμενη,παντα περιμενη μια ευκαιρια για να μας την φερει,π.χ κυπρος 1974.