Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Θ. Πάγκαλος: Αποτύχαμε στην οικονομική πολιτική

Θ. Πάγκαλος: Αποτύχαμε στην οικονομική πολιτική


«Το μνημόνιο απέτυχε γιατί εμείς αποτύχαμε και στη μείωση των εξόδων και στην αύξηση των εσόδων από τη φοροδιαφυγή», τονίζει ο Θ. Πάγκαλος σε συνέντευξή του. Επιρρίπτει ευθύνες στους Γ. Παπακωνσταντίνου και Ευ. Βενιζέλο.

Ειπε και αλλα ωραια ο κ.Παγκαλος,ομως αυτο που ακολουθη,ειναι το καλυτερο..

«Έχοντας αγωνιστεί επί χρόνια για τα ατομικά δικαιώματα των πολιτών βρέθηκα εις τας δυσμάς του βίου μου να μην μπορώ να διασχίσω την πλατεία Συντάγματος χωρίς να λοιδορηθώ από τον κάθε τυχόντα»,

Ετσι βλεπει ο κ.Παγκαλος τον λαο...τον καθε τυχοντα,αυτοι που τον ψηφηζαν για χρονια και πιστευανε στα λογια του,ειναι τυχαιει στο διαβατου...ενοχλητικοι για την αισθητικη του,προβληματικοι για την αποψη του,ξαφνικα ανακαλυψε οτι κατοικητε αυτος ο τοπος απο κατι ελληνες που τον λοιδορουν..σαν να βγηκε απο μια γυαλα του δικου του κοσμου,και καταλαβε οτι κυκλοφορουν και ανθρωποι στους δρομους.Πιστευαι για χρονια,οτι τα αποτελεσματα των εκλογων,ηταν μονο αριθμοι και οχι ανθρωποι που του εμπιστευοντουσαν την μοιρα τους.Ο ελληνικος λαος κ.Παγκαλε δεν ειναι τυχαιος στην ιστορια,μαλλον εσεις βρεθηκατε τυχαια στο πολιτικο σκηνικο της χωρας απο αφελεια ορισμενων που ονομαζεται εσεις...τυχαιους!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου